- 184 بازدید
- 1400-12-23
اصلاح لیزری طرح لبخند
درمان لبخند لثه ای با لیزر
لبخند لثهای به دلیل رشد بیش از حد بافت لثه و پوشانده شدن دندانها توسط لثه ایجاد میشود. این وضعیت باعث میشود هنگام لبخند زدن، لثه بلند و دندانها کوتاه دیده شوند. در نتیجه لبخند به نظر نامتناسب میرسد. این مشکل به راحتی با روش لیفتینگ یا کانتورینگ لثه قابل حل است.
لیفتینگ یا کانتورینگ لثه
لبخند لثهای با روش زیبایی لیفتینگ یا کانتورینگ لثه اصلاح میشود. ابتدا ماده بیحسی موضعی به لثه تزریق میشود و سپس با لیزر (پرتوی نور متمرکز) مقدار کمی از بافت اضافی لثه بریده شده و لبههای لثه بالایی شش دندان جلویی، که لبخند را شکل میدهند، مجددا شکل داده میشود. لیزر با بستن رگهای خونی لثه کمک میکند تا بافت، سریعتر بهبود پیدا کند.
همه دندانپزشکها در زمینه دندانپزشکی زیبایی تخصص ندارند. بنابراین باید به دندانپزشکی مراجعه کنید که آموزشهای لازم را دیده باشد و در این زمینه، تخصص و تجربه کافی داشته باشد.
در عمل کانتورینگ لثهها چه اتفاقی میافتد؟
بی حسی موضعی به لثه تزریق میشود و با استفاده از لیزر (پرتوی نور متمرکز) بافت اضافی لثه بریده شده و لثه دوباره شکل داده میشود. ممکن است شکلدهی مجدد لثه به تنهایی کافی نبوده و لازم باشد که استخوان جلوی ریشه دندان کاهش پیدا کند. چرا که لبههای لثه باید دو الی سه میلی متر از لبه استخوان فاصله باشند.
این عمل به راحتی عمل لیفت لثه نیست. اگر استخوان بیشتر از حد لازم کاهش پیدا کند، بافت عقب میرود. بهتر ات این عمل توسط دندانپزشک متخصص و باتجربه انجام شود، تا نتیجه رضایتبخش و بدون کمترین ناراحتی حاصل شود.
خطرات و عوارض احتمالی جراحی کانتورینگ لثه:
جراحی کانتورینگ لثه بدون خطر نیست. اگر بافت زیادی از لثه برداشته شود، ممکن است تورم ایجاد شود و دهان هرگز به طور کامل بهبود نیابد. در این صورت به درمانهای بعدی برای اصلاح این اشتباه نیاز است.
تصاویر نمونه درمان های دکتر علیرضا میرزایی
برای دریافت بهترین راهکار و مشاوره برای اصلاح طرح لبخند و بازسازی دندان های از دست رفته با روش کاشت ایمپلنت دندان با مطب دکتر علیرضا میرزائی ۰۹۳۸۳۸۰۱۵۳۴ در واتساپ تماس بگیرید. و یا پیام خود را در فرم ارسال پیام برای ما بفرستید »
دکتر علیرضا میرزائی – جراح دندانپزشک
- مدرس پژوهشگر
- دانش آموخته لیزر از دانشگاه RWTH آخن آلمان
- مدرس رسمی بخش لیزر دانشگاه RWTH آخن آلمان
- پژوهشگر مرکز تحقیقات لیزر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- مشاور عالی بخش لیزر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی
- مدرس ارشد کمپانی Dentsply Sirona در ایران